Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής για την πρωτοφανή καταδίκη των Θανάση Μπαρτσώκα, Κώστα Τάσσου και Γιάννη Κουβά


Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους σ/φους Θανάση Μπαρτσώκα και Κώστα Τάσσο, πρώην Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Καισαριανής, καθώς και στον αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Γιάννη Κουβά.
Η απόφαση του 10ου Τριμελούς Πρωτοδικείου να τους επιβάλλει ένα χρόνο φυλάκιση για την κατάληψη του Σκοπευτηρίου στην οποία συμμετείχε ολόκληρος ο Λαός της Καισαριανής, με αίτημά του να δοθεί ο χώρος του Σκοπευτηρίου για μνημείο και την δημιουργία Μουσείου για την Εθνική Αντίσταση, μας προκαλεί σκέψη και οργή.

Η ποινή αυτή επιβάλλεται σε όλο τον Λαό της Καισαριανής και στην ίδια την ιστορική μνήμη. Είναι ύβρις στην Δημοκρατία, και τους αγώνες του Λαού μας.

Εντάσσεσαι στα πλαίσια της συστηματικής επιχείρησης εκβιασμού και εκφοβισμού κάθε κοινωνικής ομάδας, κάθε ανθρώπου ή συλλογικότητας που επιλέγει την αντίσταση και τον αγώνα ενάντια στις επιλογές του μνημονιακού συστήματος, και αποσκοπεί στην κάμψη των αντιστάσεων του λαού μας, σε μία κρίσιμη συγκυρία για τους ίδιους, αλλά και συνολικά για τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Στόχος και πάλι η εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας και η εγγραφή της Ιστορίας στο ΤΑΙΠΕΔ.

Είναι γνωστό σε όλους ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο, και είναι προφανές ότι μέσω της απόφασης επιχειρείται με κάθε δυνατό τρόπο να ανακοπεί η νικηφόρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και στις τρείς κάλπες, αλλά και να καμφθεί το αγωνιστικό φρόνημα των μελών του. Θα είμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες του Λαού και των Πολιτών, με κάθε προσωπικό για εμάς κόστος!! Έχουμε να δηλώσουμε ότι ούτε φοβόμαστε, ούτε φοβηθήκαμε, ούτε σταματάμε, ούτε θα σταματήσουμε.

Τόσο στις Δημοτικές, όσο και στις Περιφερειακές, και στις Ευρωεκλογές, ο Λαός μας θα δώσει την απάντησή του, η οποία θα σημάνει την αρχή του τέλους της πιο καταστροφικής Κυβέρνησης, που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...