Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Το ψηφοδέλτιο Νίκης της «Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής»





«Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, προοπτικής και δημοκρατικής ανατροπής. Ένα ψηφοδέλτιο συμμετοχής, δράσης, αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας κι ανθρωπιάς. Ένα ψηφοδέλτιο για την Ανάπτυξη, το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό. Ένα ψηφοδέλτιο για όλους τους πολίτες, που αγκαλιάζει τους κοινωνικά αδύναμους, τους άστεγους και τους άνεργους. Ένα ψηφοδέλτιο που αντιπροσωπεύει την αγωνιστική ιστορία της Καισαριανής.

Τα πρόσωπα που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο έχουν συνδέσει την προσωπική διαδρομή τους με τα κοινωνικά κινήματα και τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές. Είναι έτοιμοι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για το συμφέρον της πόλης και των πολιτών της.

Έχουν διακριτό έργο στους τομείς δράσης τους, γνωστική επάρκεια, δεξιότητες, όραμα κι αγωνιστική εμπειρία. Έχουν διάθεση σύγκρουσης με το παλαιό και το φθαρμένο, με τη μνημονιακή πολιτική και τους εκπροσώπους της.

Αρχές μας η Διαφάνεια, η Αξιοκρατία και η συμμετοχή όλων των πολιτών σε δράσεις και το σχεδιασμό τους. Αυτές οι αρχές διασύρθηκαν από τη σημερινή μνημονιακή Δημοτική Αρχή. Η ανάγκη να ξανασυνδεθεί η πόλη μας με αυτές τις αρχές και τις δημοκρατικές της παραδόσεις μας επιβάλλει να τονίσουμε:

Η Καισαριανή Επιστρέφει!!!!!!

-54 υποψήφιοι

- το 30% του ψηφοδελτίου αποτελείται από γυναίκες,

- το 58% του ψηφοδελτίου είναι νέοι υποψήφιοι, οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά.

- το 20% του ψηφοδελτίου είναι Νεολαίοι.

- το 37% είναι μη ενταγμένα κομματικά μέλη.









ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ




































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...