Σάββατο 3 Μαΐου 2014

"Ψηφίζουμε και φεύγουν", το παραδέχεται εμμέσως κι ο Βενιζέλος...στη γραμμή Οδ. Κωνσταντινόπουλος


"Αν η Ελιά, μέσα στην οποία μάχεται το ΠΑΣΟΚ, δεν στηριχθεί επαρκώς, υπάρχει πρόβλημα για τις ισορροπίες, τον προσανατολισμό και την αντοχή της κυβέρνησης και της εθνικής στρατηγικής", αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλος.

Σε συνέντευξή του στα "ΝΕΑ", ο Ε. Βενιζέλος υιοθετεί πλήρως την άποψη που εξέφρασε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ότι η κυβερνητική σταθερότητα εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις εκλογικές επιδόσεις των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης (δηλαδή, σαν η άλλη όψη του νομίσματος "ψηφίζουμε και φεύγουν" που προβάλλει ως κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα ο ΣΥΡΙΖΑ). Βέβαια, ο Ε. Βενιζέλος -πασχίζοντας να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, από την απειλούμενη εκλογική καταβαράθρωση του κόμματός του, φροντίζει να επαναλάβει τα περί "προοδευτικού πόλου". Όπως λέει, "εάν κάποιος πιστεύει ότι δεν πρέπει να διαταραχθεί η κυβερνητική σταθερότητα, εάν κάποιος πιστεύει ότι η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της προσπάθειας και την έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση, πρέπει να στηρίξει τον προοδευτικό πόλο που είναι πολύ συγκεκριμένος, που εκφράζεται στη Βουλή με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα της Ελιάς".
Μεγαλύτερο κίνητρο από το να απαλλαχτεί η χώρα από την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης δεν υπάρχει και να δοθεί ένα τέλος στην ανθρωπιστική κρίση που βιώνει η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...